Home    Prijzen    Over ons    Fotoalbum    Nieuws    Contact

Win een fotoshoot

Door Admin op 19-01-2015


Poolpix Media || Locatie Center Parcs De Huttenheugte Halloween pool party 2013

 

Win een fotoshoot

 

Lijkt het je leuk om op de foto te gaan? Je kunt nu een gratis fotoshoot op een locatie naar keuze in Nederland winnen bij Poolpix Media. In het kort leggen wij uit wat je hiervoor moet doen, maar eerst wat achtergrond informatie.
 
Op 8 februari a.s. vindt de grote meeting plaats van het Aqua Mundo Forum. Deze zal plaatsvinden op het Center Parcs park De Huttenheugte. Poolpix Media zal hierbij aanwezig zijn om foto's te maken. Er zullen onder andere 2 gastsprekers zijn die je alles kunnen vertellen over Center Parcs. Er zijn nog plaatsen vrij om de meeting bij te wonen. Je komt dan van alles te weten over Center Parcs.
 
Wat moet je doen om de fotoshoot te winnen? Wordt lid van onze facebookpagina en deel dit bericht zoveel mogelijk met je facebook vrienden. Wordt ook lid van de facebookpagina van het Aqua Mundo Forum, en kom naar de meeting. Als je van deze 2 pagina's lid wordt, dit bericht deelt en aanwezig bent op de meeting maak je kans op de gratis fotoshoot. De winnaar zal op 10 februari a.s. bekend gemaakt worden. Ben jij de winnaar, dan nemen we contact met je op. Het kost je niets!
 
In het kort: wordt lid van onze facebook pagina  en van de facebook pagina Aquamundo Forum, deel dit bericht zoveel mogelijk met je vrienden en kom naar de meeting op 8 februari a.s. 
Aanmelden voor de meeting doe je hier. Het kost je niets! Als je geen fotoshoot wilt maar toch naar de meeting wil komen, ben je natuurlijk van harte welkom.
 
De fotoshoot houdt in:
 
- Fotoshoot op locatie van jouw keuze (alleen binnen Nederland)
- Foto op canvas
- Foto's als digitaal bestand
 
 
 
 Onze partners
wij werken samen met kwalitatieve bedrijven
©2024 PoolPix Media. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag verveelvoudigd worden zonder toestemming van PoolPix Media.